De jacht op de cultuurcans is geopend in de gemeente Heerenveen!

HEERENVEEN - Tijdens deze lange donkere dagen, waarin eigenlijk veel niet kan, organiseren de culturele partners een zoektocht naar cultuurcans. 

Dit zijn beschilderde graffiticans van graffitikunstenaar The Echo One. Hij heeft vele cans gespoten met de logo’s van Cultuurplein en de culturele instellingen erop. Wie een cultuurcan vindt, dingt mee naar prijzen én verstopt hem voor de volgende speurneus.

Hoe werkt dat?

Vanaf donderdag 28 januari wordt een hele serie cans verstopt in de hele gemeente. De foto met een hint naar de locatie verschijnt op onze Facebook en Instagram. Als je de cultuurcan vindt, maak je een selfie én zoek je een nieuwe verstopplek voor de can. Je maakt een mysterieuze foto met een hint naar de nieuwe locatie. Beide foto’s, de selfie én de verstopplek, plaats je op jouw sociale media met de #cultuurcan en je tagt ons @CultuurpleinHeerenveen. Iedereen die een cultuurcan gevonden heeft, dingt mee naar de vele toffe prijzen van de culturele partners: Museum Heerenveen, Bibliotheken Mar en Fean, Posthuis Theater en Ateliers Majeur.

We wensen je veel plezier toe: happy hunting!