De Hûnekop sluit het 11e Van Rock Tot Roll Festival af op zaterdag 3 september

Foto: Facebook De Hûnekop

HEERENVEEN – Na twee jaar van afwezigheid staat de Nieuwstraat op zaterdag 3 september weer in het teken van het traditionele Van Rock tot Roll Festival.

De elfde editie van het gratis toegankelijke festival wordt dit jaar afgesloten door De Hûnekop. De band van Emiel Stoffers is behoorlijk populair.

,,We zijn blij dat we eindelijk weer mogen” zeggen organisatoren Geert en Anita Semplonius van café De Skoffel. ,,Na twee jaar coronatoestanden zijn de mensen wel weer toe aan een feestje en gezelligheid. De stad moet weer bruisen. Daar dragen wij graag een steentje aan bij met het Van Rock tot Roll Festival op de Nieuwstraat”.

Inmiddels is dit gratis muziekfestival een begrip in Heerenveen, welke garant staat voor goede bands, sfeer en veel gezelligheid.

,,We beginnen dit jaar om 17.00 uur. Er staat een geweldig programma klaar met prachtige optredens. Tussen de optredens door zal onze vaste “DJ “Heavy P” voor de nodige gezelligheid zorgen. Op het podium staan dit jaar; Las Bandidas, Thin Lizzy Project en als afsluiter De Hûnekop! Hoe mooi is dat!” vertelt Anita trots.

Hou voor het  exacte programma de Facebookpagina in de gaten!