Dansen, herinneringen maken en proosten op het leven tijdens HeavenOpen Air 2023

HEERENVEEN - De negende editie van Heaven Open Air gaat de boeken in als zeer geslaagd. 

 

Op P6 nabij het Abe Lenstra stadion gingen duizenden bezoekers uit hun bol onder een heerlijk lentezonnetje. Op Heaven Open Air staat diversiteit in muziekstromingen centraal. Vier podia met elk haar eigen genres en achterban, iets wat uniek is in Friesland. Dansen,  herinneringen maken en proosten op het leven, dat waren de ingrediënten voor een geslaagde dag. 

Op de mainstage kon de bezoeker genieten van nationale toppers zoals Ronnie Flex, Frenna en Claude. De hardstyle area met o.a Outsiders & Sickmode werd gehost door de uit Friesland afkomstige D-Attack. In de Bruut area stond urban muziek centraal, dit is een uiteenlopende mix van hiphop tot het uit Afrika overgewaaide ‘amapiano’. In de house area ‘Planeren’ is oudgediende maar nog steeds immens populaire Benny Rodrigues de headliner, maar ook nieuw vrouwelijk techno talent ‘Selene’ maakte hier haar opwachting.

Naast muziek was er nog veel meer te beleven; foodtrucks, entertainment & aankleding. Extra aandacht was er dit jaar voor eten, er stond een breed scala aan foodtrucks waar men heerlijk gevarieerd en biologisch kon eten.

Meer foto's kun je vinden op onze Facebookpagina!!!