Dansen en proosten op het leven tijdens Heaven Open Air 2022

HEERENVEEN - Hemelvaartsdag was de dag dat we de corona-stress van ons af konden dansen en weer proosten op het leven!

Op P6 nabij het Abe Lenstra stadion gingen duizenden bezoekers uit hun bol tijdens Heaven Open Air 2022.  Op vier verschillende podia kon het publiek genieten en herinneringen maken. O.a.  Kris Kross Amsterdam, Broederliefde, Tabitha, Bilal Wahib, Flemming, Tony Junior en Praia stonden garant voor een mooi feestje. Het was de gehele dag vooral erg gezellig. Een buitje nu en dan nam met publiek voor lief. 

Naast feesten en dansen was er ook weer genoeg te krijgen voor de inwendige mens. Diverse foodtrucks stonden opgesteld in een gezellige zetting. 

De organisatie kan terugkijken op een zeer geslaagde editie van Heaven Open Air.

Meer foto's zijn te zien op onze Facebookpagina!

After Corona Teenage Festival

Op vrijdag 27 mei aanstaande organiseert Heaven Open Air het ‘After Corona Teenage Festival’ voor jongeren van 12 t/m 17 jaar.

In samenwerking met het jongerenwerk van Caleidoscoop Heerenveen is er een fantastische line-up samengesteld met nationale toppers. En er is ook ruimte voor lokaal talent.

Al eerder vertelden jongeren dat ze heel graag een festival wilden als de coronaperiode eindelijk achter de rug was. Juist voor deze jongere doelgroep waren de afgelopen jaren saai en eentonig. Vanuit de gemeente Heerenveen werd dit feest eerder beloofd, maar ging het vanwege een tweede coronagolf toch niet door.

Het is nu de hoogste tijd om een fantastisch feest aan te kondigen, speciaal voor jongeren in Heerenveen en omgeving. Dit feest vindt plaats op het festivalterrein van Heaven Open Air, op P6. Een écht festival maar dan wel voor jongeren van onder de 18 jaar, van 17.00 – 23.00 uur.

Kaartjes kosten 10 euro (ex fee) en zijn te koop via de site van Heaven Open Air.

Line-up:

Broederliefde – Bizzey – Praia del Sol – ADF Samski – Jimmy James – Josylvio - Annivvi