Dampen en stampen tijdens Heaven Open Air Back to the 90's & 00's

HEERENVEEN - Drie dagen lang staat P6 nabij het Abe Lenstra stadion in het teken van Heaven Open Air 2022.

Het feest begon woensdagavond met Heaven Open Air Back To The 90s & 00s. Het publiek ging uit het dak op hits van de Vengaboys, Dj Paul Elstak, Mental Theo, 2 Brothers on the 4th Floor, The 90s Are Back, Praia & Jimmy en DJ Sipke. Ouderwets dampen en stampen. 

Meer foto's van Heaven Open Air Back To The 90s & 00s op onze Facebookpagina!

Hemelvaarstdag

Hemelvaartsdag wordt de dag dat we de corona-stress van ons af kunnen dansen en weer proosten op het leven! Op vier verschillende podia kun je genieten en herinneringen maken. O.a. Kris Kross Amsterdam, Broederliefde, Tabitha, Bilal Wahib, Flemming, Tony Junior en Praia staan garant voor een mooi feestje. De donderdag is inmiddels uitverkocht!

After Corona Teenage Festival

Op vrijdag 27 mei aanstaande organiseert Heaven Open Air het ‘After Corona Teenage Festival’ voor jongeren van 12 t/m 17 jaar.

In samenwerking met het jongerenwerk van Caleidoscoop Heerenveen is er een fantastische line-up samengesteld met nationale toppers. En er is ook ruimte voor lokaal talent.

Al eerder vertelden jongeren dat ze heel graag een festival wilden als de coronaperiode eindelijk achter de rug was. Juist voor deze jongere doelgroep waren de afgelopen jaren saai en eentonig. Vanuit de gemeente Heerenveen werd dit feest eerder beloofd, maar ging het vanwege een tweede coronagolf toch niet door.

Het is nu de hoogste tijd om een fantastisch feest aan te kondigen, speciaal voor jongeren in Heerenveen en omgeving. Dit feest vindt plaats op het festivalterrein van Heaven Open Air, op P6. Een écht festival maar dan wel voor jongeren van onder de 18 jaar, van 17.00 – 23.00 uur.

Kaartjes kosten 10 euro (ex fee) en zijn te koop via de site van Heaven Open Air.

Line-up:

Broederliefde – Bizzey – Praia del Sol – ADF Samski – Jimmy James – Josylvio - Annivvi