Caleidoscoop en sociaal werk de Kear laten jonge mantelzorger ontsnappen!

Foto Anemone123 / Pixabay

HEERENVEEN – Caleidoscoop organiseert in samenwerking met sociaal werk de Kear in de Fryske Marren een fundag voor jonge mantelzorgers. De organisaties vinden het belangrijk dat de jonge mantelzorger af en toe ontlast wordt en een dag kan genieten mét leeftijdsgenoten, zónder zorgen.

Een jonge mantelzorger ben je, wanneer je opgroeit met zorg, in een gezin waarbij iemand ziek, gehandicapt of verslaafd is.

1 t/m 7 juni is het de landelijke week van de Jonge Mantelzorger. ,,In deze week hebben we extra aandacht voor jonge mantelzorgers. Daarom organiseren wij op zaterdag 5 juni ESCAPE THE CITY voor jonge mantelzorgers.''

Dit stadsspel is een spannend en boeiende variant op de Escape Room. Alleen nu is de stad de "gevangenis". Ieder team krijgt verschillende opdrachten waarbij ze kluizen, flessen, handboeien en sloten proberen te openen.

Ben jij een jonge mantelzorger, tussen de 10 en 24 jaar en denk jij dat je kan ontsnappen uit Heerenveen? Geef je dan op vóór vrijdag 28 mei bij Janneke de Jong, via mail jdejong@caleidoscoopheerenveen.nl.

Na opgave volgt meer informatie.