Cabaretvoorstelling ‘Interne beslommeringen’ in bibliotheek Heerenveen

HEERENVEEN - Op maandag 19 oktober komt Henk Boogaard naar de bibliotheek van Heerenveen met zijn cabaretprogramma ‘Interne beslommeringen’.

De avond begint om 19.30 uur en is om ongeveer 21.30 uur afgelopen. Van tevoren aanmelden is verplicht.

In zijn zelfgeschreven liedjes, gedichten en andere teksten laat Henk Boogaard op humoristische wijze horen wat hem opvalt in ons taalgebruik. Hij heeft vaak moeite te begrijpen wat de gebruikelijke clichés in onze dagelijkse communicatie betekenen, doordat wat gezegd en geschreven wordt, letterlijk bij hem binnenkomt. Dit is iets waar veel meer mensen met autisme last van hebben. Henk Boogaard heeft weinig op met de clichématige contacten en de gebruikelijke koetjes en kalfjes, die in de huidige vluchtige wereld gemeengoed zijn. De omgang met anderen is telkens weer een hele worsteling. Op humoristische wijze doet hij hiervan verslag en gunt hij het publiek een kijkje in zijn belevingswereld. Deze interactieve cabaretvoorstelling zet je aan het denken en helpt je om vaste denkpatronen in de conversatie te doorbreken. 

Al sinds 1992 treedt Henk Boogaard in het land op met zijn liedjesprogramma. De laatste jaren voert hij nu ook zijn cabaretprogramma op. Zo gaf hij twee keer acte de presence op een bijeenkomst van de Nederlandse Vereniging van Autisme.

De toegangsprijs is € 3,50 voor leden van de bibliotheek. Niet-leden betalen € 5,-. Kaartjes zijn verkrijgbaar in de bibliotheek en via bmf.nl/boogaard
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Heerenveen

Wees loyaal – aan onze vrienden