Cabaret, toneel en familie in het Posthuis Theater

Foto: Nick van Ormondt

HEERENVEEN – De komende tijd zijn er weer diverse voorstellingen te zien in het Posthuis Theater in Heerenveen.

Zoals ‘Uit het niets’ van Pieter Derks, ‘Vader en zoon, 20 jaar later’ van Mads en Joop Wittermans en ‘Belle en het beest de musical’ van Sita Vermeulen, Kick Spijkerman e.a.

Uit het niets (try-out)

Op dinsdag 7 december om 20:15 uur staat de voorstelling ‘Uit het niets’ van Pieter Derks in het Posthuis Theater. In deze voorstelling stelt Pieter Derks opnieuw verrassend simpele vragen. Omdat je in ingewikkelde tijden de dingen niet moeilijker moet maken dan ze zijn. Pieter heeft zin om weer los te gaan, met verhalen, grappen, muziek - en wie weet wat er allemaal nog meer tevoorschijn komt.

Vader en zoon, 20 jaar later

Op donderdag 9 december om 20:15 uur staat de voorstelling ‘Vader en zoon, 20 jaar later’ van Mads en Joop Wittermans in het Posthuis Theater. Twintig jaar geleden speelden Joop en Mads Wittermans Vader en Zoon. Nu staan ze weer samen op het toneel, maar er is het nodige veranderd! In de voorstelling van toen had pa last van een midlifecrisis en weigerde zoon, ondanks inspanningen van z’n vader, te voldoen aan de normen van de maatschappij. Anno 2021 hikt de zoon tegen een midlifecrisis aan en lijkt hij conformist te zijn geworden.

Belle en het beest de musical

Op zaterdag 11 december om 13:30 uur en 16:00 uur staat de voorstelling ‘Belle en het beest de musical’ van Sita Vermeulen, Kick Spijkerman e.a. in het Posthuis Theater. Met betoverende liedjes, schitterende kostuums en hi-hilarische scènes is ‘Belle en het Beest De Musical’ een nieuwe heerlijke familievoorstelling over echte schoonheid, dat diep vanbinnen zit.

Trek je allermooiste kostuum uit de kast, en kom verkleed naar het theater! Doe mee aan de Sprookjesverkleedwedstrijd en maak kans op een betoverend sprookjespakket. Na afloop van de voorstelling kun je met alle acteurs op de foto tijdens een uitgebreide meet & greet.

 

Kaarten voor de voorstellingen zijn 24/7 online te bestellen via de website van het Posthuis Theater.
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Heerenveen

Wees loyaal – aan onze vrienden