Cabaret in het Posthuis Theater

Foto: Buro RuSt en Annabel Oosteweeghel

HEERENVEEN – De komende tijd zijn er weer diverse voorstellingen te zien in het Posthuis Theater in Heerenveen. 

Zoals ‘Mijn man begrijpt me niet’ van Victoria Koblenko, Anouk Maas & Tanja Jess en ‘Koning van de Toekomst’ van Martijn Koning.

Mijn man begrijpt me niet

Op vrijdag 12 november om 20:15 uur staat de voorstelling ‘Mijn man begrijpt me niet’ in het Posthuis Theater. Leef ik met de ideale partner? Moet ik echt mantelzorg verlenen aan mijn irritante schoonmoeder? Is dit alles? Zal ik op Second Love of Tinder gaan? En trek ik die tweede fles wijn nog open of niet? Het zijn zomaar wat vragen van drie vrouwen bij de cursus ‘Help, mijn man begrijpt me niet’. Een feelgood komedie vol herkenbare situaties. Intiem dat wel, maar wordt het in godsnaam niet eens tijd dat hun dromen uitkomen? ‘

Koning van de Toekomst

Op zaterdag 13 november om 20:15 uur staat de voorstelling ‘Koning van de Toekomst’ in het Posthuis Theater. Martijn Koning probeerde het heus weleens; stilstaan, stilzitten, mond even dicht. Maar mèn!, wat is dat moeilijk. Hoe ziet die ‘Koning van de Toekomst’ eruit? De cabaretier is in ieder geval dolblij dat hij weer op tour gaat en zijn grappen en komische observaties als een pinball machine op je af kan vuren. "Dat wordt tachtig minuten pure stand-up comedy met hoogste-grapdichtheid-garantie", als we de brochures mogen geloven.

Kaarten voor de voorstellingen zijn 24/7 online te bestellen via de website van het Posthuis Theater.
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Heerenveen

Wees loyaal – aan onze vrienden