Bert Wieldraaijer exposeert in bibliotheek Heerenveen

HEERENVEEN - De hele maand juni exposeert Bert Wieldraaijer zijn kleurrijke schilderijen in de bibliotheek aan het Kuperusplein 48 in Heerenveen. 

Deze tentoonstelling is te bewonderen tijdens de openingsuren van de bibliotheek en de toegang is gratis. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen.

Bert Wieldraaijer is altijd al geïnteresseerd in het doen en laten van mens en dier. Hij legt dit vast in zijn schilderijen op een heel eigen wijze. Het zijn alle strakke, figuratieve en soms geabstraheerde werken in felle kleuren geschilderd, om zo de expressie er in uit te drukken. Hij schildert zowel op papier als doek.

De kunstschilder uit Drachten is een autodidact en schildert mensen en dieren in allerlei situaties, zowel in fantasie als in realiteitszin. Ook zijn een aantal werken voortgekomen uit droombeelden. Sommige werken dragen een speciale betekenis c.q. boodschap uit. Vanaf 2003 heeft hij ruim 40 keer geëxposeerd. Wieldraaijer: “Mijn werk wordt door jong en oud gewaardeerd”.