Beachrockers 2021 gaat definitief door, resterende kaarten 14 juni in de verkoop

Foto Gewoan Dwaan / Douwe Bijlsma

SINT NICOLAASGA - De organisatie van het Beachrockers Festival heeft laten weten de de editie van dit jaar definitief door zal gaan. Op basis van de vooruitzichten en aankondigingen van het kabinet over versoepelingen van de coronamaatregelen staat het sein voor het muziekfestival voor vrijdag 27 en zaterdag 28 augustus op groen.

,,We kunnen het nog steeds niet helemaal geloven, maar het is toch echt waar! We gaan we 27 & 28 augustus weer maximaal los op de Ulesprong'', zo schrijft men in de nieuwsbrief. Daarmee wordt ook de kaartverkoop herstart. ,,Eerder dit jaar hebben we de mogelijkheid gegeven om een ticket te reserveren met een aanbetaling. Vanaf 14 juni tot en met 24 juni is het mogelijk deze reservering definitief om te zetten naar een entreebewijs door de restant betaling te voldoen. Iedereen die een reservering heeft gemaakt krijgt een email met instructie. Dit moet gebeuren voor 25 juni, anders vervalt de reservering.''

Voor wie nog geen ticket voor het grotendeels uitverochte festival heeft, maakt vanaf morgen, maandag 14 juni, nog kans. De resterende toegangsbewijzen zullen dan vanaf 19.00 uur online verkocht worden via www.beachrockers.nl De tickets die al gekocht waren voor Beachrockers 2020, dat door de coronacrisis niet door kon gaan, zijn nog steeds geldig.

De vrijdag op recreatieterrein De Ulesprong is gereserveerd voor Beachrockers back to the 90's en 00's, waar onder andere Charly Lownoise en 2Unlimited optreden. Op zaterdag is het Beachrockers Festival met artiesten als Ronnie Flex & Deuxperience, Michel de Hey en Imaani Noelle en Praia del Sol.