Ateliers Majeur organiseert verschillende workshops onder de naam AM Academy

Foto: Herman van der Wal

HEERENVEEN - Ateliers Majeur organiseert als culturele netwerkorganisatie verschillende workshops onder de naam AM Academy. 

De workshops worden aangeboden voor zowel cultuuraanbieders als docenten uit de gemeente Heerenveen. Op woensdag 25 mei verzorgt Paulien Knol een AM Academy in De Rinkelbom over werkgeluk en werkdruk in het onderwijs. Deze AM Academy is geschikt voor iedereen die voor een groep staat om les te geven. Het programma is van 15.00 tot 17.00 uur in De Rinkelbom, Zwanedrift 2, 8446 KS Heerenveen.

Het werk van een docent is uitdagend. Je hebt te maken met vele persoonlijkheden in één klas, hebt door de jaren heen het papierwerk zien toenemen, krijgt continue input van ouders die een speciale behandeling voor hun kind willen en je moet natuurlijk ook nog les geven met alles wat erbij komt. Toch is het erg belangrijk dat je je werkgeluk niet uit het oog verliest.

Paulien Knol werkte meer dan twintig jaar in het onderwijs. Soms was ze erg gelukkig met haar werk, maar vaak ook het tegenovergestelde. In haar werk was ze constant op zoek naar nieuwe uitdagingen. Uiteindelijk werd het tijd voor een nieuwe uitdaging waar ze echt gelukkig van werd. Nu is ze spreker, theatermaker en docent.

Paulien Knol geeft een intrigerende, theatrale en interactieve lezing over hoe je als docent werkgeluk kan bereiken. Samen met herkenbare anekdotes, drama, humor, uitwisseling, plezier en praktische tips weet ze een onvergetelijke show neer te zetten.

“Ik geloof in een wereld die mooier, liefdevoller en beter wordt wanneer mensen gelukkig zijn. En ik geloof dat ieder mens verantwoordelijk is voor zijn eigen geluk!” Paulien Krol

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden voor de AM Academy van 25 mei via participatie@ateliersmajeur.nl Het volgen van de workshop is gratis. Wel zijn er een beperkt aantal plekken dus wees er snel bij.