Aanstaande zaterdag BLAZE! Festival in centrum Heerenveen

HEERENVEEN - Eindelijk is het weer zover! Blaze! Oftewel ‘blazen’ op z’n Frysk. Bigband Heerenveen en de Glasblazers hebben een swingende muzikale middag én avond georganiseerd.

Evenals in 2019 en 2020 met veel blazers. De plaatselijke middenstand en de horeca hebben hun steentje bijgedragen om dit weer voor u mogelijk te maken. 

Er zullen ‘s middags tot 17:00 uur verschillende bigbands uit Heerenveen en omstreken hun repertoire ten gehore brengen op vier plekken in het centrum van Heerenveen. Heren, winkelen is zo geen uitdaging meer, maar een uitje!

‘s Avonds vanaf 20:00 uur brengen verschillende bands hun muziek ten gehore op het grote podium op de Oude Koemarkt. Te beginnen met Marutyri, een Rotterdamse instrumentale fusion band. Een frisse mix van jazz, R&B, funk, opzwepende composities, vette blazers en pittige akkoorden. De diepe en stevige grooves, intense harmonieën, verhalende solo’s en goed gearrangeerde stukken resulteren in muziek om op te dansen, maar ook om naar te luisteren. 

Bigband Heerenveen zet hierna een aantal swingende nummers neer en zal even later samen met Straight on Stage de Koemarkt op de kop zetten. Straight on Stage bestaat uit zes jonge en getalenteerde mannen uit Joure. Ze spelen de sterren van de hemel met fijn in het gehoor liggende rock! Lekkere stevige muziek verpakt in een enerverende show. 

Ook de Glasblazers geven deze avond een muzikale show weg en weten de meute zeker in beweging te houden dan wel te brengen!

De avond wordt afgesloten met Get The Funk 2, een Tower Of Power Tribute band. Gegarandeerd een swingende afsluiting van deze geweldige muzikale avond! 

Daar wil je gewoon bij zijn!