Zomerspelweek zoekt versterking

HEERENVEEN - Ondanks de onzekerheid over het door kunnen gaan van de Zomerspelweek, willen de vrijwilligers toch graag nieuwe mensen verwelkomen en toevoegen aan het gezellige team.

“Wat een jaar hebben wij allemaal achter de rug. Ook al zijn wij er nog niet helemaal, na zoveel narigheid kunnen wij ons eindelijk langzaam weer gaan richten op leuke dingen.

Achter de schermen zijn wij, op afstand, maar wel met elkaar, bezig met de voorbereidingen voor een nieuwe editie van de Zomerspelweek. Hoe deze eruit gaat zien en of er een hele week mogelijk gaat zijn is nog niet 100% zeker, maar aan ons zal het zeker niet liggen.

Er is goed contact met de Gemeente en samen kijken wij naar de mogelijkheden voor dit jaar. Hoewel wij allemaal wel willen en er allemaal positief in staan, zijn wij afhankelijk wat het kabinet gaat beslissen. Zodra duidelijk is of en in welke maten wij door kunnen gaan, zal dit uiteraard groot aangekondigd worden. De vrijwilligers gaan door met de voorbereidingen, zoeken alternatieve mogelijkheden, zijn optimistisch en hebben er in ieder geval zin in! " 

Er is een goed sterk team vrijwilligers bij de Zomerspelweek, maar extra versterking is nodig. Zomerspelweek is op zoek naar mensen die een groepje kinderen willen begeleiden bij de activiteiten. Hulp bij de voorbereidingen is ook zeker welkom.

Elk jaar vermaken er tussen de 250 en 300 kinderen zich met hutten bouwen, speurtochten lopen, spelletjes spelen en natuurlijk met de bekende spannende spokentocht.

Bent u geduldig, creatief, behulpzaam, verantwoordelijk en heeft u affiniteit met kinderen, meld u dan snel aan.

Aanmelden kan via www.zomerspelweek.nl of stuur een email naar info@zomerspeleek.nl