XL Indoor Carwash Heerenveen sponsort 120 autowasbeurten personeel Tjongerschans

HEERENVEEN - VPTZ Julia Jan Wouters Hospice heeft net voor de bouwvak het startschot gegeven voor de verbouwing van de nieuwe locatie aan de Van Helomalaan in Heerenveen.

In de weken voor de bouwvak bestonden de werkzaamheden voornamelijk uit voorbereidingen zoals het slopen van wanden, vloeren en plafonds, het verwijderen van asbest en het weghalen van de voegen uit het hele voormalige schoolgebouw.  

Otto Hoekstra, voorzitter VPTZ Julia Jan Wouters. ‘Wij zijn erg dankbaar dat we de begroting inmiddels zover rond hebben dat we konden starten met de verbouw tot een nieuw en duurzaam hospice. We weten dat door deze werkzaamheden aan de buitenzijde enige overlast kon en is ontstaan. Enkele personeelsleden van Tjongerschans, die hier op eigen terrein parkeren, hebben tijdens het verwijderen van de voegen bouwstof aangetroffen op hun geparkeerde auto.

Dit wilden we als Hospice graag compenseren door hen een AutoWasBon aan te bieden voor een gratis wasbeurt bij XL Indoor Carwash Heerenveen. Als Hospice hebben we eigenaar Nanning van der Wal benaderd en deze wilde hier graag aan meewerken en heeft alle 120 AutoWasBonnen gesponsord. We hebben de AutoWasbonnen inmiddels bij Tjongerschans aangeleverd en hopen dat de personeelsleden binnenkort graag gebruik van maken van deze mogelijkheid om met een glanzend schone auto de XL Indoor Carwash Heerenveen verlaten.

Op de foto; Ronan Zand van XL Indoor Carwash Heerenveen overhandigd de 120 AutoWasbonnen aan Otto Hoekstra (voorzitter Julia Jan Wouters Hospice Heerenveen).
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Heerenveen

Wees loyaal – aan onze vrienden