Workshops en activiteitendag bij Tjongeroog in Oudehorne

Foto: Facebook Tjongeroog

OUDEHORNE - Op zaterdag 20 augustus organiseert trainingsinstituut Tjongeroog een vrij toegankelijke Open Dag. Voor kinderen, jongeren en volwassenen!

Stichting Trainingsinstituut Tjongeroog is een geheel door deskundige vrijwilligers gerunde non-profit organisatie, gericht op bewustzijn- en talentontwikkeling: ‘Vind jezelf, verken je horizon’.

Kom naar de Open Dag en ontdek op een open en ontspannen manier wat Tjongeroog te bieden heeft. Naast een informatiemarkt is er livemuziek (jazz en kinderliedjes op gitaar), kan je een meditatieve labyrintwandeling lopen, genieten in een leeshoek in de spirituele bibliotheek of een mandala maken. Voor de kinderen is er een knutselhoek.

Wie echt wil ervaren wat Tjongeroog als trainingsinstituut te bieden heeft kan meedoen aan mini-workshops: 'SENSE, training voor gevoel en bewustzijn,' 'Natuur en Mens', 'Energie door lichaamsbewustzijn', 'Je levensverhaal schrijven', 'Sjamanisme' en ‘Mens & Werk'.

De toegang en koffie en thee is gratis, de vegetarische lunch en lekkere taart tegen vergoeding. Je bent van harte welkom!

Tjongeroog: voor meer succes en kwaliteit in je leven!

Kijk voor meer informatie en aanmelding (niet verplicht, wel handig voor de organisatie) op de website van Tjongeroog: www.tjongeroog.nl .