Workshop werkwaarden bij Walk & Talk in Bibliotheek Heerenveen!

HEERENVEEN - Op dinsdagochtend 27 oktober is er een Walk & Talk in het Leescafé van de bibliotheek aan het Burgemeester Kuperusplein 48 in Heerenveen.

Te gast is Aukje van der Werf, eigenaar van Kimme Coaching. De bijeenkomst duurt van 10.00 tot 12.00 uur. Vooraf aanmelden via bmf.nl is verplicht.

Het thema van deze Walk & Talk is werkwaarden. Van der Werf daarover: “Drijfveren zeggen iets over jouw motivatie, houding, voorkeur en waarden. Het is datgene wat jou beweegt om iets te doen of die loopbaankeuze te maken. Hoe beter je waarden aansluiten bij die van je werkomgeving, hoe groter je werkplezier. Na de workshop heb je zicht op de voor jou belangrijke werkwaarden.”

Walk & Talk is dé maandelijks terugkerende ‘koffiepauze’ voor iedereen die op zoek is naar (ander) werk, ongeacht ervaring, opleiding en leeftijd. Deelname is gratis, koffie en thee staan klaar. Walk & Talk vindt iedere laatste dinsdagochtend van de maand plaats in de bibliotheek van Heerenveen. De eerstvolgende bijeenkomst na die van oktober is 24 november.

Meer informatie is op bmf.nl/ikzoekwerk te vinden.
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Heerenveen

Wees loyaal – aan onze vrienden