SNEEK-Bewolking, ook zien we de zon en het blijft zo goed als droog overdag, of het moet nog een spatje zijn op de Waddeneilanden deze morgen. Met een zuidwestelijke wind die toeneemt tot matig, bij de Wadden later af en toe vrij krachtig, wordt het een 20 tot 23 graden.

Komende avond neemt de bewolking verder toe en hieruit kan er af en toe wat lichte regen vallen. De minimumtemperatuur 14 graden.

Morgen start met veel bewolking met nog steeds kans op wat lichte regen, in de middag droog en breekt de bewolking. De temperatuur 20 tot 23, hoogste waarde in het zuidoosten van de provincie. Wind meest matig uit het westen.

Het weekend verloopt met buien. Zaterdag kan er al af en toe een bui vallen, in de nacht naar zondag vallen er stevigere buien en en regent het af en toe flink. Zondag zelf vallen er eerst nog buien, in de middag wordt het droger. In buien kans op onweer en windstoten. De prognose tot zondagavond ligt rond de 20 mm, maar dat kan plaatselijk flink verschillen. De temperatuur op beide dagen 19 tot 22 graden, wind zuidwest tot west.

Ook maandag zien we enkele buien vallen bij een temperatuur die rond de 20 komt te liggen.

Dirk van der Meer
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Heerenveen

Wees loyaal – aan onze vrienden