SNEEK- Een echte herfstdag, het regent en het waait flink. Op de Wadden en IJsselmeer komt een krachtige tot harde wind te staan uit het zuidwesten, op de Wadden tijdelijk stormachtig en tevens moet men daar rekening houden met windstoten tot 80 km/u. In de middag draait de wind naar het noordwesten en neemt geleidelijk af. De temperatuur komt op een 16 graden uit. Later op de dag, denk dat dit pas in de avond is, volgen er vanuit het noordwesten opklaringen.

Komende nacht opklaringen, kans op een bui blijft aan de kust, minimumtemperatuur 10 graden aan de kust tot een 5 graden meer de provincie in.

Morgen houden we het zo goed als droog of het moet nog een licht buitje zijn wat overtrekt. Tussen de wolkenpartijen schijnt ook af en toe de zon. Maximumtemperatuur 15 graden. In de avond volgt meer bewolking en gaat het in de nacht weer regenen.

Het weekend verloopt wisselend bewolkt en vallen er enkele buien, een klap onweer is daarbij mogelijk. De temperatuur levert in en komt niet hoger uit dan een 13 graden. Ook maandag een dag met enkele buien.

Dirk van der Meer
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Heerenveen

Wees loyaal – aan onze vrienden