Wijkvereniging Nijehaske: Samen voor Voedselbank Heerenveen

Foto: Frank Vink

HEERENVEEN - Wijkvereniging Nijehaske organiseert dit jaar een actie voor Voedselbank Heerenveen. 

Ruim 250 gezinnen in de gemeente Heerenveen zijn genoodzaakt om gebruikt te maken van voedselpakketten van de Voedselbank. De verwachting is dat dit er helaas steeds meer worden.

Samen in de wijk

De actieperiode in de wijk Nijehaske loopt van maandag 30 november tot en met zondag 13 december 2020. Bijdragen kan op twee manieren:

  • Product(en) inleveren bij een inleverpunt. Bij deze inleveradressen kunt u uw bijdrage coronaproof achterlaten tussen 09.00 en 20.00 uur tijdens de actieperiode.

Trekker 18, Karturf 23

Zetveld 44, Beugel 185

De Kimen 19, Roede 44

  • Inzamelochtend op zaterdag 12 december 2020: Hang een tas met de bijdrage aan de voordeur. Deze wordt opgehaald door vrijwilligers.

Samen met o.b.s. De Optimist en Gereformeerde Basisschool Futura

Vanaf maandag 30 november tot en met vrijdag 11 december 2020 is er een inzamelingsactie van houdbare levensmiddelen op de Openbare Basisschool de Optimist en Gereformeerde Basisschool Futura. Alle leerlingen kunnen, wanneer dit thuis mogelijk is, één of meerdere producten meenemen en inleveren in de klas. Dit kan een product van de onderstaande lijst zijn of iets uit de voorraadkast wat houdbaar is en niet wordt gebruikt.

Meer weten?

Het zal een vrijblijvende actie zijn met een vrijwillig karakter, waarbij we ons inzetten voor mensen dichtbij die het minder goed hebben. Uiteraard verloopt alles coronaproof.

Wil je meer weten of heb je vragen? Kijk op de Facebook van de Wijkvereniging Nijehaske, stel je vraag via de chat of stuur een mail naar: secretaris@wijk-nijehaske.nl

Lijst met houdbare producten:

Pasta

Koffie/thee

Rijst

Aardappelpuree in pak

Maaltijdmixen

Houdbaar broodbeleg

Blikgroenten

Bakolie/olijfolie

Blikken vlees

Vruchtensap in pak

Rookworst

Soep (droog, blik, pak, zak)

Houdbare zuivel in pakken

Toiletartikelen

Suiker/specerijen

Waspoeder
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Heerenveen

Wees loyaal – aan onze vrienden