Wethouder Jelle Zoetendal reikt prijzen ‘versieractie’ uit in wijk De Greiden

HEERENVEEN - Het is alweer eventjes terug, maar weten jullie het nog? In juni organiseerden BUITENgewoon De Greiden, Wijkvereniging Nijehaske en Caleidoscoop  een leuke wedstrijd rond het EK voetbal en de Olympische Spelen. 

Welke buurt/straat en/of woning in de wijk  zou het leukst versierd worden met vooral feestelijke vlaggetjes en oranje kleuren?
 
Er zijn in de gehele wijk huizen straten en buurten gefotografeerd en een jury heeft alle leuke, vrolijk versierde huizen, tuinen en straten beoordeeld. Overal straalde het gezelligheid uit en daarvoor heeft iedereen die mee deed een dikke pluim verdiend !

Vrijdagmiddag werden de prijzen uitgereikt door wethouder Jelle Zoetendal en een vertegenwoordiging van de wijkvereniging.  Ook was er een ijscokar aanwezig zodat iedereen (gelukkig “in het zonnetje”) kon genieten van een heerlijk schep ijsje. 
 
Buurtvereniging Dotterhof Valeriaan won een waarde cheque van 150 euro gewonnen. Niet alleen een mooi versierd ‘Dotterhofplein’ was hieraan debet maar zeker ook de zeer enthousiaste buurtbewoners, zowel bij het versieren als gezellig gezamenlijk de voetbalwedstrijden bekijken op het plein. De wijkvereniging heeft er nog 100 euro bovenop gedaan om een gezellig buurtfeestje te kunnen organiseren.

Twee mooie jonge ‘dames’ ontvingen een mooie bos bloemen voor de origineelst versierde woning aan de Wederik alwaar ook hele enthousiaste buren hebben bijgedragen aan veel oranje-plezier & gezelligheid. En daarbij ontvingen zij ook nog een waarde cheque van 75 euro.
 
*Naast de foto’s van de prijsuitreiking vanmiddag, nog een aantal foto’s van het Dotterhofplein en de Wederik, met bewoners feestelijk uitgedost!

Foto's met dank aan BUITENgewoon De GreidenKoop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Heerenveen

Wees loyaal – aan onze vrienden