‘Verborgen parels’ gezocht in de regio Gorredijk

GORREDIJK - Afgelopen jaar trokken veel mensen er in eigen land op uit. Om deze mensen de regio Gorredijk te laten ontdekken, heeft Rinsma Modeplein afgelopen zomer een uniek ‘ontdek Gorredijk’ magazine ontwikkeld. 

Het magazine was gratis verkrijgbaar in hun winkels, op tal van sport- en recreatieve locaties en bij horecagelegenheden. Het magazine werd door iedereen vol enthousiasme ontvangen. Dit jaar wordt daarom een nieuwe editie uitgebracht en daar hebben ze jouw hulp bij nodig.

Bezoek aan de regio Gorredijk
Als één van de grootste modewinkels van Nederland trekt Rinsma Modeplein klanten uit het hele land. Om het bezoek aan de regio van deze klanten te verlengen, is het idee van een magazine ontstaan. Zo kunnen klanten hun bezoek aan Rinsma combineren met een bezoek aan de regio.En de regio Gorredijk heeft ontzettend veel te bieden: van bos tot watersport en van speeltuinen tot vakantieparken. Het magazine wordt dan ook een mix van locaties, routes en activiteiten.  

Deel jouw tips
Wie weet ben jij afgelopen jaar ook veel op pad geweest in je eigen regio en heb je ‘verborgen parels’ ontdekt. Weet jij een bijzondere bezienswaardigheid? Een avontuurlijke activiteit? Weet je interessante verhuurmogelijkheden? Een leuke kanoroute? Of heb je zelf iets leuks voor het magazine? Alle tips in een straal van 30 km rondom Gorredijk zijn welkom, jouw tips kun je mailen naar: marketing@rinsmamodeplein.nl. De verwachte oplage van het magazine is ruim 20.000 en er zijn geen kosten verbonden aan deelname.