Vakantiebijbelfeest in de Goede Herder Kerk

HEERENVEEN - Op dinsdag 19 oktober en zondag 24 oktober is in de Goede Herder Kerk aan de Oude Veenscheiding 15 in Heerenveen het Vakantiebijbelfeest (VBF) met het thema Duik erin. 

Het VBF trekt elk jaar ruim honderd kinderen die een of meer ochtenden met elkaar feest vieren. Vorig jaar kon het vanwege Corona niet doorgaan, maar dit jaar zijn de kinderen van de basisschoolleeftijd welkom op dinsdag- en zondagochtend.

Op dinsdag komt Carla Vis met haar poppentheater met de voorstelling Inspecteur Hoezo duikt erin! Koning Liefdevol gaat op reis. Driekus moet samen met Carlijn op het paleis én de kluis passen. Daarin zit het belangrijkste boek van de wereld. Wanneer Barones Nooitgenoeg erachter komt dat de koning weg is, ziet zij haar kans schoon. Als ze de kluis kraakt, zal ze pas echt genoeg hebben. Lukt het inspecteur Hoezo om de daders te vinden? En zal hij zélf een echte schat ontdekken? Inspecteur Hoezo weet veel van geschiedenis en duikt in de verhalen van de Bijbel, die hij van de koning krijgt. Op dinsdag is het programma van 10.00-13.00u, inloop vanaf 9.45u. Na de voorstelling wordt er geknutseld door de kinderen van groep 1-4 en gaan de kinderen van groep 5-8 met elkaar een spannend spel doen. Het programma wordt afgesloten met gezamenlijk pannenkoeken eten. Ouders zijn welkom om mee te helpen.

Op zondagochtend is er van 9.30-circa 10.30u een gezinsdienst waarin met elkaar in een verhaal gedoken wordt en kinderliederen worden gezongen. Meer informatie, opgave voor de activiteiten (en voor meehelpen) en andere ideeën voor de herfstvakantie via www.vbfheerenveen.nl. Het VBF staat open voor alle kinderen in de basisschoolleeftijd. Toegang is gratis
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Heerenveen

Wees loyaal – aan onze vrienden