Tjongerschans ontvangt cheque ter waarde van € 2.500, - voor het welzijn van zieke kinderen

HEERENVEEN - Lions Heerenveen e.o. presenteerde vrijdag 29 april jl. ‘speakers corner’ voor de eerste keer in het Posthuis Theater. 

Na een aantal keren moeten uitstellen door Corona, stonden Erwin Zeinstra (grensrechter) en Harmen en Sytze Brouwer (Skûtsjesilen) met presentator Ferdinand de Jong op de bühne in een goed gevuld theater.

Voor het welzijn van zieke kinderen

Dit theatercollege is een idee van Lions Heerenveen e.o. om geld in te zamelen voor een lokaal goed doel. De opbrengst van ‘speakers corner’ wordt dit jaar door Lions Heerenveen e.o. in samenwerking met Ziekenhuis Tjongerschans ingezet om zieke kinderen naast zorg, de tijd die ze in het ziekenhuis zijn zo prettig mogelijk te laten ervaren.

Cheque voor Ziekenhuis Tjongerschans

Tijdens de opening van deze avond ontvingen Stefan van Dort (Kinderarts), Jo-Linde de Vries en Marieke Siderius-Veen (SEH-verpleegkundigen) namens Ziekenhuis Tjongerschans uit handen van Gerd Lindermann (voorzitter van Lions Heerenveen e.o.) een cheque ter waarde van € 2.500, -.

Interactieve avond op herhaling

De sprekers wisten de zaal te boeien en met regelmaat te laten lachen. Ook was er voldoende gelegenheid om vragen te stellen aan de sprekers. Al met al een boeiende avond die dit najaar, op vrijdag 7 oktober 2022 een vervolg krijgt in het Posthuis Theater met nieuwe sprekers.

Speakers corner is een initiatief van Lions Heerenveen e.o. (www.lions-heerenveen.nl).