Terre des Hommes Heerenveen zoekt voorzitter en winkelmedewerkers

HEERENVEEN - Terre des Hommes zet zich met bijna 2000 vrijwilligers in Nederland in om kinderuitbuiting wereldwijd te stoppen. 

Zij doen dit onder andere in de circa 40 kringloopwinkels die ons land telt. De winkel aan de Gedempte Molenwijk 57 in Heerenveen bestaat sinds 2008. Sindsdien is er met de verkoop van tweedehands spullen in totaal zo’n € 230.000,- bijeengebracht voor projecten om kwetsbare kinderen te beschermen.

In verband met het vertrek van de huidige voorzitter is de kringloopwinkel in Heerenveen op zoek naar een opvolger. De voorzitter leidt de bestuursvergaderingen, onderhoudt contacten met de lokale gemeenschap, gemeente en subsidiegevers. Daarnaast is hij/zij contactpersoon voor het hoofdkantoor van Terre des Hommes in Den Haag.

Ook nieuwe vrijwilligers die het leuk vinden om een dagdeel per week of per 14 dagen in de winkel te werken zijn welkom. Taken zijn onder andere: klanten helpen, afrekenen, ingebrachte spullen aannemen en de winkel netjes en schoonhouden. Beide vacatures zijn terug te vinden op www.terredeshommes.nl/nl/vrijwilligers. Reageren is mogelijk via e-mail: winkel.heerenveen@tdh.nl
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Heerenveen

Wees loyaal – aan onze vrienden