Tentoonstelling Bennie van der Weide: Van damhert tot specht

Foto: Bennie van der Weide

HEERENVEEN - Van woensdag 1 december tot en met donderdag 30 december exposeert Bennie van der Weide zijn natuurfoto’s in de bibliotheek van Heerenveen.

Deze tentoonstelling is vrij toegankelijk tijdens de openingsuren van de bibliotheek aan het Burgemeester Kuperusplein 48. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te nemen.

Bennie van der Weide uit Oudehaske is een enthousiast natuurfotograaf. Hij brengt vele uren door in de omgeving van Heerenveen om de mooiste foto’s te maken. In deze expositie geven zijn winterse natuurfoto’s van damhert tot specht een beeld van de prachtige natuur in de nabije omgeving. Van der Weide is lid van de VNF –Friesland een vereniging van natuurfotografen met veertig leden. Voor meer foto’s zie vnf-friesland.nl   

Naast de natuur is sport een grote passie van de fotograaf. Hij was een verdienstelijk marathonschaatser en volbracht de Elfstedentocht op 13 verschillende manieren, waaronder de step en de kano. In zijn werkzame leven was hij badmeester en beheerder van de sporthal. Na zijn pensionering is er meer tijd gekomen voor de natuurfotografie.
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Heerenveen

Wees loyaal – aan onze vrienden