Sponsoractie voor de Zomerspelweek in Oranjewoud

HEERENVEEN - De Zomerspelweek zijn de leukste dagen in de zomervakantie voor menig kind! In de bossen van Oranjewoud worden hutten gebouwd, spelletjes gespeeld, speurtochten gelopen en voor de oudere groepen is er een spannende spokentocht.

Veel kinderen kijken ernaar uit om in de zomervakantie naar de Zomerspelweek in Scoutinghiem Oranjewoud te gaan. Dit jaar echter is er beperkter budget door hogere kosten aan hout, spijkers en andere noodzakelijke materialen. Ook kunnen er zich nog steeds vrijwilligers aanmelden.

Om dit prachtige project te ondersteunen heeft GrootHeerenveen een actie opgezet waarbij Heerenveense Ondernemers een bijdrage hebben gedaan om tegemoet te komen in de aanschaf van spelmateriaal. Hiermee is een mooi bedrag opgehaald.

Op de foto reikt Mieke Alferink, media-adviseur bij Ying Media de cheque t.w.v. € 800 uit aan Harald de Kluizenaar, directeur bij Stichting Caleidoscoop.  

Heeft u zelf nog tijd of kent u iemand die het leuk lijkt om te helpen tijdens de Zomerspelweek meld je dan aan als vrijwilliger via: www.zomerspelweek.nl/vrijwilligers

De zomerspelweek is van 15 tot en met 18 augustus.

We bedanken hierbij nogmaals de betrokken ondernemers die dit mede mogelijk hebben gemaakt.