Sinterklaas vraagt kadootjes voor de Speelgoedbank Heerenveen

HEERENVEEN – Ieder kind in de gemeente Heerenveen heeft recht op een 5 december-kadootje van Sinterklaas, vindt ook de goedheiligman zelf. 

Maar niet elke ouder is in staat om aan die ‘kinderwens’ te voldoen, dus Sint Nicolaas roept ouders en kinderen in de regio Heerenveen op om – zo goed als nieuw en ongebruikt - speelgoed te doneren aan de Speelgoedbank in Heerenveen.

Stichting Speelgoedbank Heerenveen zamelt speelgoed in, zowel nieuw als zo goed als nieuw en ongebruikt. Het speelgoed moet in goede staat, schoon en compleet zijn. Om in aanmerking te komen voor de Speelgoedbank moeten de ouders van de kinderen uit de gemeente Heerenveen niet de financiële middelen hebben om cadeautjes te kopen. Deze ouders kunnen zich aanmelden bij Stichting Leergeld Heerenveen of beschikken over een pasje van de Voedselbank Heerenveen.

Sint Nicolaas is op zaterdag 26 november en zondag 27 november tussen 13:00 en 17:00 uur persoonlijk aanwezig in het Sinterklaas Hotel in Heerenveen, gevestigd in het Posthuis Theater. Kinderen kunnen Sinterklaas dan een handje geven en de Pieten zullen de kinderen dan vermaken.

Iedereen die speelgoed wil doneren, kan dat doen op de eerste Hotel-middag, zaterdag 26 november. Inleveren (maximaal één stuk zo goed als nieuw speelgoed per gezin) kan bij de aanwezige speelgoed-HulpPieten. Deze actie is een initiatief van Lions Heerenveen e.o. en het Posthuis Theater.
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Heerenveen

Wees loyaal – aan onze vrienden