Scouting Polaris benoemt ereleden

HEERENVEEN – Tijdens de laatste opkomst van het seizoen benoemt Scouting Polaris twee ereleden

Zaterdag 9 juli was de laatste opkomst bij Scouting Polaris voor dit seizoen. Volgende week beginnen de eerste zomerkampen alweer en daarna is het wachten tot na de vakantie voor nieuwe avonturen voor de jeugd bij Scouting Polaris. Tijdens de voorlopig laatste opkomst werd door jeugdleden, ouders en vrijwilligers genoten van een BBQ en diverse activiteiten, waaronder een kabelbaan en een door de stam gebouwde hot-tub die door een houtvuur werd verwarmd.

Deze gezellig opkomst werd ook gebruikt om twee van de sponsoren te benoemen tot erelid van Scouting Polaris: hoveniersbedrijf Herman de Vries en Bakkerij Boonstra. Beide bedrijven ondersteunen onze scoutinggroep al jaren en zorgen er door hun sponsoring van materialen en broodproducten voor dat Polaris de contributie laag kan houden. Zo blijft de Scouting toegankelijk voor iedereen!

Verder zijn tijdens de activiteiten de laatste aankopen (aangekocht met donaties van andere sponsoren en vrienden, dank!) getoond: 3 slaaptenten en 2 grote tenten die zowel gebruikt kunnen worden om te slapen als ook als kooktent. Deze gaan zeer goed van pas komen tijdens de diverse kampen die Polaris gaat organiseren.