Plaatselijk Belang Jubbega-Hoornsterzwaag voelt effecten van coronatijd

JUBBEGA - Plaatselijk belang Jubbega-Hoornsterzwaag in coronatijd zit niet stil. Kleine werkzaamheden in de beide dorpen worden opgepakt en het vergaderen gaat digitaal. Ook het proces voor het opknappen centrum van Jubbega loopt gewoon door.

Helaas kan het Plaatselijk Belang nu niet bij de leden langs om de contributie te innen en dat is een probleem. Een probleem waarvan Plaatselijk Belang de effecten duidelijk voelt.

Plaatselijk belang is afhankelijk van het contact met haar leden en de contributie. Het bestuur is al in een eerder stadium begonnen met het promoten van automatische incasso van de contributie. Ruim 22 % betaald al op deze wijze, maar de andere 78% moet dit nog regelen.

Dit kan op een eenvoudige wijze, via de nieuwsbrief en/of website van Plaatselijk Belang.

Plaatselijk Belang heeft deze contributie hard nodig om haar werk samen met de inwoners te kunnen blijven doen.

Daarom zijn er op drie locaties nu brievenbussen hangen waar u de formulieren voor de automatische incasso kunt inleveren. Er liggen formulieren bij de brievenbussen klaar. De brievenbussen vind u in De Kompenije, de COOP en de Welkoop in Jubbega.

Ook kan men via de website het formulier downloaden, neem een kijkje op de website, www.jubbega-hoornsterzwaag.frl  en vul het formulier in, of stuur een mail, secretariaat@jubbega-hoornsterzwaag.frl  naar het bestuur en dan wordt u een formulier toegestuurd. Dit kunt u dan ingevuld in één van de brievenbussen doen of inleveren bij de bestuursleden.

Kent u de bestuursleden van Plaatselijk Belang? U vind deze op de website, vraag hen gerust om een formulier, u krijgt deze dan zo snel mogelijk.

Plaatselijk Belang Jubbega – Hoornsterzwaag kan niet zonder uw bijdrage en steun.

.
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Heerenveen

Wees loyaal – aan onze vrienden