Pietenbrigade Heerenveen presenteert Het feest van Sinterklaas 2022

HEERENVEEN - Na het grote succes van de sinterklaasshow die werd georganiseerd in 2021, komt stichting Pietenbrigade Heerenveen dit jaar opnieuw terug met een geweldige show en dit jaar Het Feest Van Sinterklaas.

Het zal ook dit jaar weer een interactieve show worden met veel dans, muziek, humor en spanning. Het Feest Van Sinterklaas moet geregeld worden door Huispiet, als dit slaagt dan wordt hij dé nieuwe Hoofdpiet van Sinterklaas.

Alles is tijdens het feest volgens huispiet geregeld. De papa’s en mama’s zijn er samen met hun kinderen en misschien ook wel de opa’s en oma’s, er is muziek! Kortom alles is geregeld, maar dit lijkt helemaal in het honderd te lopen zodra Sinterklaas even komt kijken hoe het gaat met de voorbereidingen, Sinterklaas verwacht allemaal andere dingen die huispiet nog niet heeft geregeld. Er ontstaat paniek en de vraag is komt dit goed en vooral hoe? Huispiet heeft het publiek en zijn pietenvrienden nodig om dit feest tot een succes te maken en te laten slagen zodat hij dé nieuwe Hoofdpiet wordt.

Als alles goed komt dan barst het grote feest op een spectaculaire wijze los! Het Feest van Sinterklaas wordt gehouden op zaterdag 19 november in de Brede School Joure en op zondag 20 november in M.F.A. de Spil Skoatterwald. Komen jullie het feest met ons meevieren? Tot dan!

Tickets zijn te verkrijgen via www.pietenbrigadeheerenveen.nl

zouden jullie bovenstaande op jullie facebook pagina kunnen plaatsen zodat we zoveel mogelijk mensen kunnen bereiken? alvast bedankt!