Ondernemer Geesje Duursma geeft op 17 oktober lezing in Heerenveen

HEERENVEEN - Op dinsdagavond 17 oktober komt de succesvolle ondernemer Geesje Duursma naar Heerenveen om een boeiende lezing te geven over gastvrijheid, ondernemen en leiderschap. Het belooft een leerzame en verbindende avond te worden voor vrouwen met een eigen bedrijf.

Over de presentatie zegt Geesje zelf het volgende: “In alle dingen die ik doe is gastvrijheid de verbindende factor. Gastvrijheid is niet alleen meer ‘iets’ van de horeca. Ziekenhuizen, musea, vliegvelden, toeristische regio’s denken na en werken aan gastvrijheid. Want gastvrijheid is veel meer dan aardig en voorkomend zijn (al begint het hier wel vaak mee). Gastvrijheid biedt de mogelijkheid om je te onderscheiden van de concurrentie, maar helpt ook om medewerkers aan je te binden.”

Geesje belicht dit onderwerp vanuit verschillende perspectieven. Vanuit haar ondernemersperspectief als horeca ondernemer, vanuit het wetenschappelijk perspectief als onderzoekster voor haar proefschrift en vanuit het oogpunt van toezichthouder in de bestuurskamer.

Geesje haar doel voor deze avond: ‘Iedereen naar huis met gastvrij bewustzijn en een aantal praktische handvatten om in je eigen bedrijf, organisatie, leven aan de slag met de kracht van gastvrijheid.’ (www.depleats.nl www.geesjeduursma.nl)

Na de presentatie van Geesje is er volop gelegenheid om vragen te stellen en in alle vrijheid te netwerken. Voor hapjes en drankjes wordt gezorgd. De avond wordt om 22.00 uur afgesloten.

Mooie bijkomstigheid is dat Geesje Duursma haar vergoeding voor de lezing in zijn geheel schenkt aan het KWF. Het gekozen goede doel is een uitvloeisel van Geesje haar persoonlijke ervaring met kanker.

Geesje Duursma heeft een indrukwekkende staat van dienst. Zo is zij onder meer in 1999 gekozen tot beste jonge ondernemer van Nederland, kreeg zij in 2017 een koninklijke onderscheiding voor haar inzet voor diverse maatschappelijke organisaties, won ze in 2018 de Vrouw in de Media Award en is o.a. actief als toezichthouder bij NHL Stenden Hogeschool, Empatec NV en Zevenwouden verzekeringen. Tevens is zij buitenpromovendus bij Campus Fryslân Rijksuniversiteit Groningen.

De organisatie van de avond is een initiatief van Ondernemersnetwerk FemVeen uit Heerenveen. FemVeen is een relatief klein netwerk voor vrouwelijk ondernemers, waarbij iedere branche slechts eenmaal vertegenwoordigd is. Iedereen met een eigen KvK nummer kan lid worden. Doel van FemVeen is het bevorderen van de macht en kracht van vrouwen door middel van openhartige verbindingen en wederzijdse inspiratie.

Ondernemende vrouwen, laat je inspireren en geef je voor deze lezing op, waarmee je niet alleen met de kracht van gastvrijheid aan de slag gaat, maar tevens het goede doel KWF steunt!

Lezing: Geesje Duursma Datum: dinsdag 17 oktober Locatie: Hof van de Koning Kosten: € 25,- all inclusief Opgave: www.femveen.nl