Meebouwen aan de Ecokathedraal in Mildam

MILDAM - Marcel Prins is bouwmeester in de ecokathedraal aan de Yntzelaan in Mildam en wil jou graag deelgenoot maken in de kunst van het stapelen.

Vanaf nu zal elke tweede zaterdag van de maand een stapelgekke zaterdag zijn. Reserveer alvast de volgende in je agenda: 10 oktober 2020.


Heb je altijd al eens mee willen doen, of ben je nieuwsgierig naar wat het eigenlijk is? Leren stapelen zoals Louis Le Roy; Fysiek bezig zijn in je eigen tempo en naar eigen kunnen; gezond in de buitenlucht tussen het groen; Je creatieve energie gebruiken en samen meters maken? Wordt tijdgenoot en bouw mee! Er zijn twee tijdsblokken, wees welkom bij één of beide: 11.00-12.45 of 13.15-15.00. Er zijn geen kosten aan verbonden. Doe stevige schoenen aan en neem (tuin)werkhandschoenen mee. Parkeren kan bij Sportpark aan De Wissel, dit is op vijf minuten loopafstand. Er is geen toilet en geen stroom. Breng zelf eten en drinken mee.

Vanwege Covid 19, het coronavirus, vragen we je om ter plaatse je naam, e-mailadres en telefoonnummer te noteren. De landelijke coronaregels zullen worden nageleefd. Voel je je niet fit, kom dan een andere keer.

Adres: Yntzelaan, Mildam.
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Heerenveen

Wees loyaal – aan onze vrienden