Lions Heerenveen 2.0 komt met bijzondere actie: Taarten door Heerenveen voor Heerenveen

Foto: Pixabay

HEERENVEEN - Bak jij (of jouw kinderen) een taartje voor een ander met Pasen? Doe mee met de actie van Lions Heerenveen 2.0! 

Zo kunnen we mensen blij maken die wel even een steuntje in de rug kunnen gebruiken.
Deelname is gratis!

 We zijn inmiddels een jaar zoet met Corona. We moeten nog even volhouden met elkaar maar er zijn ook lichtpuntjes. Om onze schouders er nog even onder te zetten maar ook om te vieren dat het voorjaar in zicht is en we hopelijk een mooie zomer tegemoet gaan, willen wij met heel Heerenveen gaan bakken.


Wat is het idee? Jij bakt een mooie taart, een cake, koekjes, cupcakes (of iets anders dat uit de oven komt). Je baksel lever je (in een taartdoos die je van ons krijgt op 27 of 28 maart) in op 3 april a.s. via een drivethru. ,,Lions Heerenveen 2.0 zorgt er dan voor dat jouw baksel terecht komt bij iemand die wel een taartje kan gebruiken. Ken je zelf iemand die wel een taartje kan gebruiken, dan mag je je baksel ook zelf bezorgen bij hem of haar. Ook dan zorgen wij ervoor dat je een mooie taartdoos ontvangt. Uiteraard willen we graag zien wat er uit jouw oven komt, dus post je baksel op social media. Het mooiste baksel wint een prijs!" laat Desirée Cuperus-Krol van de Lions Heerenveen 2.0 weten. 

Meld je aan via Heel Heerenveen Bakt