Lezing Pubers zijn leuk in bibliotheek Heerenveen

HEERENVEEN - Marjon van der Werf van Kindercoach Marjon komt op maandag 12 oktober naar de bibliotheek in Heerenveen om een lezing geven over het puberbrein.

De avond begint om 19.30 uur en duurt tot 21.00 uur. Van tevoren aanmelden is verplicht.

Pubers kunnen behoorlijk lastig zijn om mee om te gaan voor zowel ouders als anderen. Ze zijn soms chagrijnig, onbereikbaar, brutaal of supermelig. Bij een beetje puber komt alles voorbij.  Marjon van der Werf heeft ervaren dat kinderen die moeilijk gedrag vertonen, dit als signaal gebruiken om hulp te vragen. Tijdens haar lange loopbaan in het onderwijs kwam ze erachter dat haar passie bij het coachen van kinderen ligt. Ze werkt al 10 jaar met kinderen van 16 jaar en ouder. Daarbij gaat ze vooral probleemoplossend te werk, maar kijkt ook naar de oorzaak van het probleem. Volwassenen hebben de taak om de wispelturige puber goed te begeleiden, te begrijpen en ermee in contact te blijven. Loslaten en goed begeleiden is dan de uitdaging! Tijdens de lezing geeft de kindercoach tips en adviezen.

Aanmelden voor deze avond kan in de bibliotheek aan het Burgemeester Kuperusplein 48, telefonisch (0513-626675) en via bmf.nl/puberbrein. De toegang is € 3,50 voor leden van de bibliotheek en € 5,- voor niet-leden, inclusief koffie of thee.                                                                                                 
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Heerenveen

Wees loyaal – aan onze vrienden