Leerwerkloket te gast bij Walk & Talk in Bibliotheek Heerenveen

HEERENVEEN - Op dinsdagochtend 24 november wordt er een Walk & Talk gehouden in het Leescafé van de bibliotheek aan het Burgemeester Kuperusplein 48 in Heerenveen. 

Deze keer is het Leerwerkloket Fryslân te gast. De bijeenkomst duurt van 10.00 tot 12.00  uur. Deelname is gratis, koffie en thee staan klaar. Vooraf aanmelden via bmf.nl/agenda/walk-talk of in de bibliotheek is wel noodzakelijk.

De adviseurs van het Leerwerkloket voeren loopbaan- en arbeidsmarktadviesgesprekken. Ze nemen competentietesten af, helpen bij het maken van een cv en het voorbereiden van sollicitatiegesprekken. Daarnaast bouwen ze mee aan de totstandkoming van regionale leerwerktrajecten met ondernemers. Ook weten ze precies welke financiële regelingen er zijn. Het Leerwerkloket is onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. De dienstverlening is kosteloos en vrijblijvend.

Walk&Talk is dé maandelijks terugkerende ‘koffiepauze’ voor iedereen die op zoek is naar (ander) werk, ongeacht ervaring, opleiding en leeftijd. Iedere maand zijn er gastsprekers aanwezig die vertellen over succesvol solliciteren en die de deelnemers voorzien van praktische tips.
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Heerenveen

Wees loyaal – aan onze vrienden