Leerlingen Nordwin College aan het werk in de vakantie

HEERENVEEN - Leerlingen van het Nordwin College hebben het niet makkelijk gehad de laatste twee maanden. 

Onderwijs is er door het thuisonderwijs niet persoonlijker op geworden. Gelukkig is iedereen er voor gegaan en is er hard gewerkt door de leerlingen van het Nordwin College.

Om deze eerste weken van 2021 positief af te sluiten hebben de teams van Nordwin College Heerenveen een opstekertje voor de leerlingen geregeld. Alle 1e klassers hebben thuisbezoek gehad van de mentor en die heeft een  boerencake   af  gegeven.  Zo bakten al veel leerlingen  een heerlijke boeren cake of cupcake.Bijna alle 2e klassers hebben ook bezoek gehad  en daar is een doosje met klavertje vier zaadjes en wat lekkers afgegeven. Zo kunnen ze  in de vakantie aan de slag met het opkweken van geluks-klavertjes en kregen de 3e en 4e klas leerlingen een link om een online voorstelling te bekijken. Alle MBO leerlingen hebben  een leuk pakketje thuisgestuurd gekregen.

Verder heeft het Nordwin College een prijsvraag uitgeschreven met 16 moeilijk herkenbare docenten, dit omdat iedereen zo is veranderd in de lock down. Degene die alle 16 goed geraden heeft krijgt een leuke attentie.

Na een week opladen in de Voorjaarsvakantie kunnen we met z’n allen weer vol goede moed en met het voorjaar in aantocht beginnen aan het laatste deel van dit schooljaar.