Het Muziekbeestje met Tomke in bibliotheek Heerenveen

HEERENVEEN - Woensdagmiddag 28 oktober geeft Hinke Schwering-Strien van Het Muziekbeestje de workshop ‘Spelen met Boek en Muziek’ in de bibliotheek aan het Burgemeester Kuperusplein 48 in Heerenveen. 

Deze is bedoeld voor kinderen van 2 tot en met 6 jaar. De aanvangstijd is 15.30 uur en de workshop duurt ongeveer drie kwartier.

Naar aanleiding van de Fryske Foarlêswike staat een verhaal van Tomke centraal. Tijdens het voorlezen hiervan wordt een muzikale reis gemaakt. De kinderen maken samen muziek, er worden liedjes gezongen en ook kunnen ze bewegen op muziek.

Belangstellenden wordt gevraagd van te voren kaartjes te bestellen. Dit kan aan de balie in de bibliotheek en via bmf.nl/agenda. Deze activiteit kost 2 euro voor leden van de bibliotheek en 4 euro voor niet-leden. Alleen kinderen kopen een kaartje; per kind heeft één begeleider gratis toegang.

Gratis Tomke-boekje  en Keimpe de krokodil-boekje

Het Tomke-boekje  heeft als thema bewegen en heet “Ien, twa, los!”. Dit boekje is verschenen ter gelegenheid van de Fryske Foarlêswike en is  gratis af te halen in de bibliotheek.  De verhaaltjes gaan over alles wat kinderen kunnen ervaren: van bellenblazen tot de koprol, van zelf naar school fietsen tot voetballen.  Naast het Tomke-themaboekje is er in de bibliotheek nog een cadeautje te vinden. Het allereerste Keimpe de krokodil-boekje! Bestemd voor kinderen van 6-8 jaar. Dit boekje heeft als titel ‘Rinne mei Jep” en kan door  ouders voorgelezen worden, maar ook door beginnende lezers zelf. Zolang de voorraad strekt!
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Heerenveen

Wees loyaal – aan onze vrienden