Heerenveners in de prijzen bij ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’

HEERENVEEN - Stef uit Heerenveen is de gelukkige winnaar van een splinternieuwe auto in het tv-programma ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ dat zondagavond te zien was bij SBS6.

 Naast Stef viel ook vakgenoot Anna uit Heerenveen in de prijzen. Omdat de laatste twee kandidaten in de race voor een plek in de finale niet op de rode knop drukten, werd het uitstapbedrag verloot onder één van de aanwezigen op de tribune. Anna was de gelukkige en nam een bedrag van 24.000 euro mee naar huis.

Stef (51) springt uit zijn stoel van blijdschap als hij hoort dat hij met een gloednieuwe auto naar huis gaat: “Geweldig! Ik heb er geen woorden voor. Het is onvoorstelbaar.”

Anna (65) wint het uitstapbedrag van 24.000 euro. Zij reageert blij verrast: “Dit had ik niet verwacht! Ik ben aan het verbouwen dus deze prijs komt heel goed uit.”

Over ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’

Net als vorig jaar is ook in dit seizoen van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ rekening gehouden met de RIVM-richtlijnen rondom het coronavirus. Daarom zitten er per vak geen vijftig, maar vijf deelnemers in de studio van Miljoenenjacht. Eén van de aanwezige deelnemers van de Postcode Loterij maakt kans om de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen en kan met dit spel een geldbedrag tot wel vijf miljoen euro winnen.

Hoofdprijs gaat naar inwoner Haaksbergen

Een inwoner uit Haaksbergen speelde in de finale het ‘Gouden Koffer Spel’ aan de desk met Linda de Mol en won 347.000 euro.

‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is tot en met zondag 4 april wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij SBS6.