Gratis workshop hiphop en breakdance voor kinderen en jongeren tijdens de lockdown

Foto: Eijer Producties

HEERENVEEN - Tijdens de lockdown kan er jammer genoeg maar beperkt gedanst worden.

 In samenwerking met Atelier Majeur organiseert Eijer Producties daarom een breakdance en een hiphop cursus aan voor kinderen en jongeren gedurende de gehele maand maart. Wanneer dit succesvol lijkt te zijn zal er gekeken worden of deze cursus ook na maart nogmaals opgestart kan worden.
Deze workshops zullen plaatsvinden op de plek waar deze stijlen ook zijn begonnen: Buiten. En zullen elke woensdag plaatsvinden op het parkeerterrein van de Rinkelbom in Heerenveen.

De breakdance cursus zal zijn voor kinderen van 8 tot 12 jaar terwijl de hiphop cursus speciaal opgezet is voor jongeren in de leeftijd van 14 t/m 26 jaar.  

Eijer Producties is een dans, theater en freerunning school met 400 cursisten in de zuidoosthoek van Friesland. Zij geven al vele jaren les in o.a. Heerenveen en werken vanuit het principe: Iedereen moet kunnen meedoen.

Sammie Cohensius zal de lessen verzorgen. Toen Sammie 6 jaar was startte hij met het volgen van breakdance lessen. Hij ontdekte zijn passie en wist al snel dat hij zijn beroep wilde maken van dans. De passie voor breakdance groeide door in nieuwsgierigheid voor andere dansstijlen. Op zijn tiende begon hij hiphop lessen te volgen en de mix te maken tussen hiphop en breakdance. De lessen die hij al die jaren heeft gevolgd inspireerden hem en hij kwam erachter dat dansles geven en het verspreiden van dans een ultieme baan voor hem zou zijn.

Deelname aan de cursus is dankzij Atelier Majeur geheel gratis maar inschrijving vooraf is wel verreist. 

Meer informatie is te vinden via: www.eijerproducties.nl/lessen/cursus