Gratis computercursus Klik&Tik in Bibliotheek Heerenveen

HEERENVEEN - Vanaf donderdag 2 september kan men in de Bibliotheek aan het Burgemeester Kuperusplein weer wekelijks terecht om beter te leren werken met de computer.

Tijdens de cursus ‘Klik & Tik’ kunnen cursisten onder begeleiding en op eigen tempo (weer) vertrouwd raken met de computer, tablet of iPad.  Deelname is gratis en een lidmaatschap van de bibliotheek is niet nodig.

Er wordt iedere donderdagochtend van 10:30 uur tot 12:00 uur lesgegeven op de eerste verdieping van de Bibliotheek. De groep bestaat uit maximaal vijf deelnemers en uiteraard wordt er volgens de geldende coronamaatregelen gewerkt. Mocht de cursus vol zijn dan er contact opgenomen zodra er weer ruimte is voor nieuwe deelnemers. De cursus kan eventueel ook zelfstandig gevolgd worden waarbij de deelnemer bijvoorbeeld thuis of op een computer van de bibliotheek inlogt en de verschillende modules doorloopt.

Klik&Tik is een cursus op maat, de deelnemer kiest zelf aan welk onderdeel er gewerkt wordt. Bij de module ‘Klik&Tik - de Basis’ leren cursisten stap voor stap typen, e-mailen en leert men veilig het internet kennen. Er zijn ook modules voor het leren omgaan met een tablet of leren werken met sociale media, zoals Facebook, Skype en Whatsapp.

Wie interesse heeft in de cursus of meer informatie wil kan terecht in de Bibliotheek of telefonisch contact opnemen via 0513- 626675.
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Heerenveen

Wees loyaal – aan onze vrienden