Gemeentebestuur Heerenveen geeft de waarde van hun ‘kerstpakket’ aan Stichting Houvast

HEERENVEEN - Maandag heeft raadslid Roelf van der Woude namens de gemeenteraad en het college ‘Kerstp(l)aketten’ overhandigd aan Carla Bosma van Stichting Houvast.

 Bij de Stichting Houvast, helpen ze iedereen in Heerenveen die het niet zo goed heeft getroffen het leven een beetje makkelijker te maken. Het gemeentebestuur van Heerenveen geeft elk jaar de waarde van hun ‘kerstpakket’ aan een goed doel.

Stichting Houvast

“In iedere gemeente leven mensen die het stukken minder hebben getroffen. Door verlies van baan, echtscheiding, chronische ziekte enz. Dit is niet aan leeftijden gebonden; ook ouderen , kinderen kunnen hiermee te maken hebben. Verder hebben deze mensen ook te maken met onvoldoende voorlichting en bureaucratie. In de praktijk betekent dit dat vaste lasten al minstens twee maanden achter gaan lopen. De stress die hierbij gepaard gaat doet daarnaast ook geen goed. Daarom werd Stichting Houvast opgezet.”

Stichting Houvast vind je aan Herenwal 2 “oer de brêge” en heeft elke woensdagochtend een openspreekuur tussen 9.00 – 12.00 uur, kijk voor meer informatie op https://steunpunt-minima-st-houvast-heerenveen.jouwweb.nl/

Dit jaar een Kerstp(l)akket; kerstattentie besteden bij lokale ondernemers

Het gemeentebestuur gaf ‘Kerstp(l)akketten’; de Stichting Houvast kan de kerstplaketten besteden bij lokale ondernemers.
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Heerenveen

Wees loyaal – aan onze vrienden