Fietstocht door historisch Oranjewoud

ORANJEWOUD - Zaterdag 18 september 2021 organiseert de stichting Historie Heerenveen in samenwerking met Museum / VVV Heerenveen een fietstocht door historisch Oranjewoud.

In een groep van maximaal 11 personen leidt een deskundige gids de deelnemers in anderhalf tot twee uur langs een aantal landgoederen en historische gebouwen in en in de omgeving van Oranjewoud. Er is voor de deelnemers luisterapparatuur beschikbaar, zodat het verhaal van de gids ook op grotere afstand te beluisteren is.

De start is om 10.00 uur bij het kruispunt tegenover Golden Tuliphotel Tjaarda.

Voor deze fietstocht geldt een verplichte aanmelding bij Museum / VVV Heerenveen aan de Minckelersstraat 11. Aanmelden kan bij de balie van het museum, telefonisch (0513 - 623408), of via de mail (balie@heerenveenmuseum.nl). De kosten bedragen € 6,00 per volwassene. Donateurs van de stichting Historie Heerenveen en kinderen / jongeren t/m 17 jaar betalen € 3,00. Aanmelden voor de fietstocht kan tot uiterlijk vrijdag 9 oktober 12.00 uur. De deelnemers gebruiken hun eigen fiets. Meer over de activiteiten van de stichting Historie Heerenveen is te vinden op de website van de werkgroep: www.historieheerenveen.nl
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Heerenveen

Wees loyaal – aan onze vrienden