Familievoorstelling tijdens Sinterklaas Hotel Heerenveen

HEERENVEEN - Sinterklaas kan niet wachten om dit jaar weer naar Heerenveen te komen. De pakjesboot zal op zaterdag 12 november in het centrum aankomen. Ook de deuren van het Sinterklaas Hotel in het Posthuis Theater gaan weer open op zaterdag 26 en zondag 27 november. Daarnaast is er dit jaar is er een speciale familievoorstelling om samen het Sinterklaasfeest te vieren. 

Op zondag 27 november is de korte voorstelling De Geheime Pakjeskluis te zien tijdens het Sinterklaas Hotel in Heerenveen. Deze vrolijke, spannende en muzikale familievoorstelling is een samenwerking van het Posthuis Theater, Studio EHP en het Sinterklaas Hotel Heerenveen. 

Over de voorstelling

Wanneer Regelpiet druk bezig is met de voorbereidingen van het Sinterklaas Hotel in Heerenveen blijkt de code van de geheime pakjeskluis te zijn verdwenen. In de pakjeskluis bewaart Sinterklaas alle cadeautjes voor de kinderen uit de regio en als de code zoek is, krijgen de kinderen hun cadeautjes niet. Wat nu? Samen met Hoofdpiet, Bakpiet, Digipiet en Danspiet belandt Regelpiet in een spannende speurtocht naar de verdwenen code. Vinden de pieten de code terug voordat Sinterklaas erachter komt? Gaat het lukken om de kluis op tijd open te krijgen?

Reserveren

De Geheime Pakjeskluis is te zien op zondag 27 november om 14.00 en 16.00 uur. Kaarten zijn te reserveren via www.posthuistheater.nl.