Erwin Zeinstra en Sytze & Harmen Brouwer vertellen…

HEERENVEEN - Lions Heerenveen e.o. organiseert een avondje ‘speakers corner’ in het Posthuis Theater. 

Speakers corner is een idee van Lions Heerenveen e.o. om topsporters, trainers & coaches en mensen uit het bedrijfsleven in Heerenveen, de sportstad van het Noorden, een podium te geven om geïnteresseerden te laten genieten van mooie, leerzame en inspirerende verhalen.

Dinsdag 30 november 2021 is ‘speakers corner’ voor de eerste keer in het Posthuis Theater in Heerenveen met de inspirerende gastsprekers Erwin Zeinstra (grensrechter) en de gebroeders Harmen en Sytze Brouwer (Skûtsjesilen).

Een kaartje kost € 17,50 (inclusief twee consumpties). De voorstelling start om 20.00 uur en het Posthuis Theater is die avond open vanaf 19.30 uur. De opbrengst van ‘speakers corner’ wordt door Lions Heerenveen e.o. in samenwerking met Ziekenhuis Tjongerschans ingezet om kinderen naast zorg, de tijd die ze in het ziekenhuis zijn zo prettig mogelijk te laten ervaren.

Erwin Zeinstra en Sytze & Harmen Brouwer vertellen…

Erwin Zeinstra uit Dronrijp, was de afgelopen jaren één van de vaste assistent-scheidsrechters van ‘Team Kuipers’. Hij vertelt deze avond vol passie over zijn indrukwekkende internationale carrière aan de zijde van scheidsrechter Björn Kuipers (die in de zomer van 2021 is gestopt als scheidsrechter) en zijn rol als assistent-scheidsrechter. Zijn verhaal wordt ondersteund door beeld en geluid. Ongetwijfeld gaat hij ook in op de invloed van de VAR en de diverse nieuwe spelregels.

Harmen en Sytze Brouwer uit Heerenveen vertellen als zeilbroers met de nodige humor over hun belevenissen op de Friese wateren. Op jonge leeftijd raakt deze tweeling betrokken bij het skûtsjesilen. Sytze Brouwer zijn droom komt uit als hij in 2017 schipper wordt op de Gerben van Manen. Zijn broer Harmen is schipper op De twee gebroeders van Langweer.

Ferdinand de Jong verzorgt de interviews en interactie met de zaal op deze avond.

Stel je vragen

Altijd al willen weten hoe Erwin Zeinstra het EK in 2021 heeft beleefd? Of hoe het is om samen met Lionel Messi op het veld te staan? Maakt Harmen of Sytze de meeste kans op het SKS-kampioenschap in 2022? Of hoe maak je een skûtsje nou echt sneller? Kaarten voor deze ‘speakers corner’ bestel je via het Posthuis Theater. Kom luisteren, genieten en stel tijdens deze ‘speakers corner’ gerust je prangende vraag!

Speakers corner is een initiatief van Lions Heerenveen e.o. (www.lions-heerenveen.nl).
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Heerenveen

Wees loyaal – aan onze vrienden