Erwin Zeinstra en skûtsjegebroeders Brouwer in Speakers Corner

HEERENVEEN - Samen met het Posthuis Theater organiseert de Lionsclub Heerenveen en omstreken op dinsdag 30 november een Speakers Corner in het Heerenveense theater, met als gasten Erwin Zeinstra en de gebroeders Sytze en Harmen Brouwer.

Presentator Ferdinand de Jong verzorgt deze avond de interviews.

Erwin Zeinstra uit Dronrijp was de afgelopen jaren één van de vaste assistent-scheidsrechters van ‘Team Kuipers’. Zeinstra vertelt vol passie over zijn indrukwekkende internationale carrière aan de zijde van scheidsrechter Björn Kuipers (die inmiddels afgelopen zomer gestopt is als scheidsrechter) en zijn rol als assistent-scheidsrechter. Ongetwijfeld gaat Zeinstra in op de invloed van de VAR en de diverse nieuwe spelregels.

Harmen en Sytze Brouwer uit Heerenveen vertellen als zeilbroers met de nodige humor over hun belevenissen op de Friese wateren. Op jonge leeftijd raakte deze tweeling al betrokken bij het skûtsjesilen. Sytze Brouwers droom kwam uit toen hij in 2017 schipper werd op de Gerben van Manen. Zijn broer Harmen is schipper op De Twee Gebroeders van Langweer.

Er is gelegenheid tot het stellen van vragen. Wil jij ook graag weten hoe Erwin Zeinstra het EK in 2021 heeft beleefd? Of hoe het is om samen met Lionel Messi op het veld te staan? Maakt Harmen óf Sytze de meeste kans op het SKS-kampioenschap in 2022? Of hoe maak je een skûtsje sneller?

De gehele opbrengst van deze Speakers Corner gaat naar een goed doel. Het wordt besteed aan het welzijn van de kinderen op de kinderafdeling in Ziekenhuis Tjongerschans.

Posthuis Theater, Heerenveen | dinsdag 30 november | 20:00 uur | www.posthuistheater.nl
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Heerenveen

Wees loyaal – aan onze vrienden