Drive through diplomering bij Nordwin College Heerenveen

HEERENVEEN - Maandag organiseerde Nordwin College VMBO te Heerenveen wederom een drive through diplomering. Voor de laatste keer als Nordwin College, volgend jaar onder de naam Aeres!

De gehele middag was het een komen en gaan van geslaagde VMBO leerlingen. Op school was de route feestelijk aangekleed. Onderweg werden de genodigden getrakteerd op verschillende zaken. Te beginnen met een gebakje en drankje. Halverwege de route werd het feest muzikaal ondersteund door een non-stop draaiende DJ.

Uiteraard werd iedere gediplomeerde voorzien van een rode roos. De belangrijkste stop was natuurlijk het uitreiken van het diploma. Op de afgesproken tijd was iedere leerling welkom om daar het fel begeerde diploma te ondertekenen en eventuele presentjes in ontvangst te nemen.

Na het foto-moment en het bewonderen van enkele “oude” foto’s van de gediplomeerde van de afgelopen vier jaar school carrière, kreeg ieder een “placemat” met aan één zijde 4 jaargangen pasfoto en op de andere kant een klassenfoto.  Na de felicitaties was het helaas al weer tijd om plaats te maken voor de volgende gediplomeerde die in de soms korte file ongeduldig stond te wachten! Op weg naar de uitgang werd nog een tas met schoolwerk zoals het arbeidsintensieve “Biotoop” overhandigd. Bij de laatste stop werd nog een lekker suikerspin geserveerd waarna het korte maar reuzegezellige schoolbezoek er al weer op zat.

De vele complimenten en bedankjes zijn voor