Dagbesteding Stukje bij Beetje is blij met puzzels en creatief materiaal.

HEERENVEEN - Stukje bij Beetje uit Heerenveen is heel blij met het aantal reacties die binnen zijn gekomen na aanleiding van de oproep voor puzzels en creatief materiaal. 

De dagbesteding wil dan ook alle reactiegevers bedanken. De eerste puzzels, wol, knutselmateriaal zijn inmiddels corona-proof afgeleverd in het oude kantongerecht in Heerenveen waar Stukje bij Beetje is gevestigd. De vraag blijft wel actueel voor de deelnemers. Zijn er puzzels tot 500 stukjes die compleet zijn en die er nog goed uitzien, of creatief materiaal dan ontvangt Stukje bij Beetje dat graag. Bij creatief materiaal kan gedacht worden aan wol/brei- of haakgaren, hout, bouwpakketten, knutselpapier of slingers. Dit zodat deelnemers eens iets anders kunnen doen en/of maken.

Stukje bij Beetje levert zinvolle en plezierige dagbesteding, individuele begeleiding en arbeidsondersteuning aan kwetsbare kinderen, jongeren en volwassenen om op eigen kracht en met eigen kwaliteiten, aan de slag te gaan met persoonlijke uitdagingen. Met als doel en uiteindelijk resultaat dat zij zich sterker voelen in dagelijks leven. Heb jij een puzzel en/of creatief materiaal, mail dan naar: sbb@stukjebijbeetje.net of kijk eens op www.stukjebijbeetje.net