Cursus Mindful Wandelen in Heerenveen

HEERENVEEN- Wil je graag wandelen of meer bewegen op een rustige manier? Heb je belangstelling voor Mindfulness? Doe dan mee met de cursus Mindful Wandelen!

Zes weken ga je heerlijk wandelen in de natuur met tussendoor actieve, mindfulness- en ademhalingsoefeningen. De groepen zijn klein, Coronaproof, gezellig en voor ieder niveau geschikt. Begeleiding is in handen van Tina Kuipers gediplomeerd mindfulness trainer bij instituut Noordergrond. Deze zesweekse cursus start in de week van 25 mei, tijdstip en dag in overleg met de deelnemers.

Tijdens de cursus leer je verschillende methodes en technieken die je helpen ontspannen waardoor je beter omgaat met stress. Hierdoor krijg je meer energie en ervaar je meer rust in je hoofd en lijf. Het belangrijkste is misschien wel dat je leert hoe je deze ontspanning en energie ook in het dagelijks leven vast kunt houden.

Naast de gezamenlijke wandelingen in de natuur krijg je aanvullende achtergrondinformatie en oefeningen via de mail toegestuurd. Na afloop van de cursus kun je gratis deelnemen aan de opfrisbijeenkomsten die regelmatig georganiseerd worden.

Voor meer informatie en opgave bel of app 06 – 2755 1766 of kijk op de website www.noordergrond.com