Culturele partners nemen afscheid van Sytske Atsma

Foto: Janita Baron

HEERENVEEN - De culturele partners in Heerenveen, Bibliotheken Mar en Fean, Posthuis Theater, Museum Heerenveen en Ateliers Majeur, hebben vanwege hun verregaande samenwerking al jaren een stuurgroep waar de directeur van elke instelling plaats inneemt.

 Nu Sytske Atsma in juni afscheid nam als directeur van Bibliotheken Mar en Fean wordt haar plaats in de stuurgroep ingenomen door haar opvolgster Rixt Heegsma. “De stuurgroep wenst Sytske een mooie toekomst toe en bedankt haar voor haar energieke en enthousiaste inbreng!”, laten de directeuren van de culturele instellingen weten.

De culturele partners hebben een mooi programma klaar staan voor het najaar, mits de coronamaatregelen dit toelaten. Zo organiseren ze op zaterdag 12 september de cultuurplein(markt) in het centrum van Heerenveen, produceren ze de eerste gezamenlijke familiemusical voor de regio Heerenveen, werken ze aan een nieuwe editie van het magazine CultuurF[e]an en dragen ze elke maand zorg voor deze pagina en een interview met een cultuuraanbieder in deze krant. Daarnaast werken ze samen met Heerenveen ‘n Gouden Plak aan de maandelijkse evenementenagenda in GrootHeerenveen.
Koop lokaal - bij onze vrienden

Agenda Heerenveen

Wees loyaal – aan onze vrienden